under cover

UNDER

COVER

ge ditt sällskap ett oväntat möte

först...

märker de bara att något känns lite märkligt. Det kan vara serveringen, den nya kollegan på AW:n, eller den avlägsne släktingen på festen. I rummet finns en eller flera infiltratörer som skapar oväntade situationer och sätter normerna på prov.

 

du...

kan bekvämt iaktta ditt sällskaps reaktioner. Vem blir lurad? Vem fattar misstankar först? Sakta ställs situationen mer och mer på sin spets.

avslöjandet

Här utmynnar situationen i underhållning anpassad till ditt evenemang. Det kan vara ett specialskrivet tal, en stand-up, musik-quiz eller musikunderhållning, allt utifrån era idéer och önskemål.


konceptet under cover

har roat och oroat kollegor och festsällskap i vitt skilda sammanhang, allt ifrån AW på kontoret till släktträff på riddarhuset. Skådespelarna är experter på att läsa av situationen och tänja på gränserna precis lagom mycket.

kom med era idéer, vi omsätter dem till en upplevelse utanför ramarna

UNDER

COVER

SERVITÖRER

företag

Infiltratören kan föreställa till exempel nyanställd, konsult eller leverantör. Vi läser in oss på er verksamhet och specialskriver material för situationen. Det utspelar sig där ni önskar, på konferensen, på kontoret, kundträffen eller AW:n.

HEMLIGA

GÄSTERprivata fester

Det kan exempelvis vara den avlägsne släktingen, ivrig att socialisera sig med alla, utan att kanske ha den allra högsta sociala kompetensen. När sedan släktingen klingar i glaset för att hålla tal eller sjunga en sång kanske vissa festdeltagare skruvar på sig, innan man inser att det är underhållning. Vi väver gärna in intern information för att skapa igenkänning.

 

Infiltratören kan också föreställa en extern person som blandar sig i ert evenemang, i egenskap av inkompetent personal, översocial granne, eller vad som passar just ert sammanhang.

Diskret blandar sig servitörerna med den ordinarie serveringspersonalen och till en början anar man bara att något är lite udda med serveringen. Någon är kanske lite fumlig (utan att spilla), en annan är överambitiös och aningen enerverande.

 

Tidvis händer märkliga saker i periferin, tidvis tar servitörerna direktkontakt, inleder samtal och skapar sociala kontaktytor. Vi väver gärna in er interna jargong att förvåna middagssällskapet med. När middagen fortskrider skruvas temperaturen upp, servitörerna tar ännu mer plats, agerar och interagerar, till den punkt där sanningen uppdagas och infiltrationen övergår i underhållning med servitörskaraktärerna.

 

Våra servitörer har alltid ett nära samarbete med serveringspersonalen och/eller toastmastern, för att garantera helhetsupplevelsen med middag, atmosfär och underhållning. 

odengatan 100            113 22 stockholm            +46 8 31 75 31            david.wall@loungeteatern.se            www.loungeteatern.se